Jump to content
 • Buscar en
  • Más opciones...
  Encontrar resultados que contengan...
  Encontrar resultados en...

Shironeko

vida restante: 100%
 • Contenido

  9.068
 • Ingreso

 • Última visita

Reputación comunidad

29 Excellent

1 Seguidor

Acerca de Shironeko

 • Rango
  TERRESTRIS VERITAS
 1. Me gusta Windows 8 y Metro :)
 2. Jo també vull a anar a la de Girona, On es fa? Necessito informació ------------------------------ Ok. A la plaça del Vi, a les vuit del vespre!!! Es tard ja que no tindé trens per tonrar, a veure si puc anar amb algún en cotxe. I recordeu de NO portar banderes o símbols polítics discriminatoris.
 3. Ja portem 99 pàgines i estem a punt d'arribar a la pàgina 100 Crec que es motiu per felicitar-nos i celebrar una mica haver arribat tant lluny.
 4. jejeje vinga explica el xist De tota la vida jo he escoltat que en català es deia "acudit".
 5. Però aquest fil és Post Oficial, no? Seria estúpid haver d'obrir un post de català cada cent pàgines.
 6. La veritat és que sembla que el traductor de Google és la canya Perquè en aquest cas no ha fet cap error i si no ho haguessis dit, no haguès pensat mai que has fet servir un traductor online. He de donar-li també la raó a ivanete84. Així doncs és millor que en aquest fil no hi hagi discussió político-linguística. M'alegra saber, doncs, que sempre i quan no li donguem conversa a la gent provocadora el fil seguirà viu i podrem seguir parlant lliurement. ----- Canviant de tema... Algú d'aquí estudia a la UDG?
 7. Jo com que sóc gay i no penso regalar-li roses al meu xicot, a més de que ambdos som fans de la lectura, obviament ens regalarem mútuament un llibre i una rosa. No crec que hi hagi cap problema en fer les dues coses. Es clar, que llavors hi ha els nois que regalen roses a 10 noies diferents... això ja no ho podran fer perquè s'arruinaràn. Però bé, al cap i a la fi la festa és de l'amor, no del "ligue". PD: M'he quedat bocabadat al enterar-me que hi ha gent en aquest país que no coneix el cacaolat.... hem de fer alguna cosa... muntar un ONG per exportar les gran bondats del cacaolat a la resta de comunitats.
 8. Això és un fòrum Espanyol, correcte. I que jo sàpiga l'última vegada que vaig mirar Catalunya encara formava part d'Espanya i per tant els catalans, el català i la cultura catalana, vulguin algunes persones o no, formen part del que es diu "Espanya". I com a tal tenen drets d'estar representats en un fil amb la finalitat d'aprendre aquest idioma i aquest cultura. Difícilment té sentit fer un fil sobre practicar català en castellà. Em recorda als típics comentaris del youtube dels americans que es queixen "SPEAK ENGLISH!!! THIS IS AN ENGLISH WEBSITE!" O coses per l'estil. Aquí ningú te ganes de separar-se de ningú. Del que tenim ganes es de participar, tots conjuntament, en un fil que permeti practicar català i compartir part de la cultura catalana, que repeteixo, també és Espanyola i per tant té cabuda aquí. Un objectiu tan loable com aquest no entenc com pot ser criticat i odiat per algunes persones.
 9. Deixeu estar els trolls que només volen que ens tanquin el fil per fomentar la discussió. De totes formes el que està passant em sembla tant... però tant símil a la vida real. Un grup de persones que viuen al seu propi espai felices entre elles parlant català i ve gent de for a dir el que hem de fer i el que no. Després quan nosaltres ens queixem tot és culpa nostra per tenir una actitud "separatista" o alguna paraula d'aquestes. Bé... en fi..... Algú aquí que estudiï a la facultat de lletres de Girona?
 10. Pregunta: Quan heu de fer servir un article davant d'un nom personal, feu servir EL o EN. Per exemple: El Jordi va anar a Barcelona En Jordi va anar a Barcelona Jo sempre sempre sempre faig servir EN, tot i què EL, també està ben dit.
 11. Del Polonia del Dijous es pot destacar aquesta part que va tenir molt d'èxit: (Gràcies Isolee pel resum)
 12. Bé, bé. Hem pogut resistir un dia més. Una pregunta.... Algú coneix la serie de SHERLOCK del 3XL? Val la pena veure-la? És bona? Ultimament no sé què pensar del 3xl i del K3, perquè ja no fan animes como abans, però d'altra banda entre Doctor Who, The misfits, Red Dwarf i altres series que a vegades caço al vol, em semblen una passada. Sherlock és nova i no sé què pensar-n'he. Algú l'ha vista?
 13. Collons i jo què dic "Bones tardes xiquets, natros parlem difrent de vatros així que fotré'l camp, au va", què parlo? La ignorància és el que té. Potser parles Esperanto. En tot cas crec que seria millor no contestar als provocadors. Que de moment anàvem la mar de bé i tots a sabem què venen a fer algunes persones.
 14. Em sembla genial! Podriem començar a compartir algunes de les millors cançons en català.... no en conec masses la veritat... només les de sempre i les més famoses.
 15. del deportivo i ets de Figueres ? suposo que la teva família es Galega Els meus pares són de Sevilla i del Betis De Figueres? :O Què petit és el món............ vull dir... la zona catalanoparlant del món. Jo també sóc de l'alt empordà, molt a prop de figueres... de fet hi vaig sovint. Nascut entre Blanes i Cadaquès, Molt tocat per la tramuntana..... *balla*
 • Crear nuevo...